Training & Advies

Hallo mijn naam is Egbert de Rink en ik ben woonachtig in Roden. Na het behalen van mijn MTS-E diploma ben ik meerdere jaren werkzaam geweest in de installatie techniek. Vervolgens ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij een trailerbouwer om daarna zo’n tien jaar werkzaam te zijn geweest als accountmanager in de grafische branche.

Vanaf 2011 ben ik als Teamleider Technische Dienst aan de slag gegaan bij een zorginstelling in Assen. Na enkele jaren werd mij gevraagd om samen met een collega de BHV op een andere wijze te gaan inrichten. Dit had meerdere redenen en één daarvan was de introductie van een nieuw extra blusmiddel, de DSPA. Hierdoor kreeg ik naast mijn Teamleider functie tevens de functie Coördinator BHV.

Omdat ik merkte dat er verschillend naar de BHV werd gekeken ben ik me er meer in gaan verdiepen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik besloten heb om per 1 april 2021 voor me zelf te gaan beginnen met mijn eigen bedrijf, De Rink BHV Training & Advies. Bij mij kun je terecht voor het volgen van BHV trainingen alsmede voor advies over de inrichting van uw BHV organisatie. Trainingen kunnen zowel op eigen locatie als ook op een externe locatie gegeven worden en worden in overleg met de opdrachtgever op maat vastgesteld. Daarnaast geef ik trainingen in het gebruik van de DSPA en lever deze ook aan bedrijven. Meer informatie over deze DSPA kunt u vinden via de link blusmiddelen.

Mocht u interesse hebben voor het volgen van een training of advies nodig zijn om de BHV anders in te richten aarzel dan niet en neem contact met me op. Ik kom dan graag bij u langs !

U kunt mij ook bereiken via telefoonnummer 06-19107478.